/ KURS OG SEMINAR
Bruk av atferdspsykologi for bedre forretningsresultater
27 August
08:30 - 10:00
Kunstnernes hus, Wergelandsveien 17, Oslo
Atferdsendring

Bruk av atferdspsykologi for bedre forretningsresultater

Bruk av atferdspsykologi er i ferd med å bli akseptert som et viktig virkemiddel for å oppnå gode resultater. Dulting er på alles lepper.

Gjort riktig kan det ha stor effekt.
Brukt feil kan det i verste fall gjøre at folk gjør det stikk motsatte av det du vil.

Kom og lær hvordan spesialistene i Mindshift kombinerer bruken av teknologi og atferdspsykologi for å skape raske og varige endringer, om det gjelder å øke salget, bruke ny teknologi i organisasjoner, forhindre tyveri eller redusere forsøpling.

Vi vil også presentere vårt egetutviklede analyseverktøy - m/unlock- som er utviklet av våre atferdspsykologer og data scientists. Gjennom å kombinere datadrevet innsikt med kunnskap om menneskelig motivasjon og atferd, dypdykker vi i hvorfor mennesker gjør som de gjør og hvordan atferd kan endres.

Hjertelig velkommen, vi gleder oss!

Om foredragsholderne

Ida Kopperstad

Ida er utdannet psykolog og organisasjonspsykolog, og har erfaring som atferdsdesigner og endringsleder. Hun har en særlig interesse for hvordan kunnskap om mennesker og vår atferd kan komme til nytte i et bredt spekter av problemstillinger.

Jørgen Dalen

Jørgen er utdannet atferdspsykolog og industridesigner, og har over 20 års erfaring med utvikling av tjenester, produkter og systemer for privat og offentlig sektor. Han er tilknyttet Arkitekthøgskolen i Oslo som studentveileder og sensor innen områdene tjenestedesign og interaksjonsdesign, og underviser i design av digitale løsninger på Høgskolen i Oslo.

Andre Ruud

André er utdannet siv. ingeniør, og er vår sjefsteknolog med en unik formidlingsevne. Han har jobbet med digitalisering i over tyve år, og har hatt roller som CEO, CTO og som konsulent for store offentlige og private aktører i roller som programleder, virksomhetsarkitekt, endringsleder og forretningsrådgiver.

Praktiske detaljer

Kunstnernes hus, Wergelandsveien 17, 0167 Oslo

27. august, kl 0830. Dørene åpnes 0800.

Arrangementet vil bli avhold i hht gjeldende råd og regler for smittevern.

Meld deg på